Vaša košarica je prazna
ABBYY FineReader 14 Corporate

ABBYY FineReader 14 Corporate


Broj licenci Cijena
1-9 1.787,11
Cijene su izražene u kunama i bez PDV-a.
Cijena ovisi o broju licenci.
Za ubacivanje proizvoda u košaricu kliknite na ikonu .

ABBYY FineReader 14 Corporate je sve-u-jedan OCR i PDF softverska aplikacija za povećanje poslovne produktivnosti u radu s dokumentima. Pruža moćne, ali jednostavne za korištenje alate za dohvaćanje informacija zaključanih na papirnatim dokumentima i PDF-ovima.

Mogućnosti automatske pretvorbe dokumenata omogućavaju korisnicima ABBYY FineReader Corporate da učinkovito rade s mrežnim višenamjenskim uređajima (MFP). Alati za mrežnu suradnju omogućavaju obradu velikog broja dokumenata u kratko vrijeme. Na kraju, fleksibilno corporate licenciranje i centralizirano upravljanje licencama preko LAN-a, omogućavaju optimiziranje troškova za softver u tvrtci i štede vrijeme za instalaciju softvera i upravljanje licencama.

Concurrent licencu moguće je koristiti na bilo kojem umreženom računalu u pojedinom uredu, s time da je istovremeni rad moguć najviše na onoliko računala koliko Concurent use licenci korisnik ima kupljeno.

Per seat licence vezane su na konkretno računalo. Softver je moguće putem mreže (ili lokalno) instalirati i koristiti na samo jednom računalu po licenci.

Cijena se odnosi na Per seat licencu.