Antivirus
Audio i video
Backup
Grafika
HTML editori
IT administracija
Izdavaštvo
Odnosi s kupcima
Operacijski sustavi
Podrška odlučivanju
Pomoćne aplikacije

Adobe Avast
Avira Corel
GFI Microsoft
Kaspersky Acronis
PANTHEON Enterprise  
Cijena: 7.048,73 kn
PANTHEON EnterprisePANTHEON Enterprise je poslovni informacijski sustav za brzo rastuća poduzeća koja ulažu u stabilnost i napredne funkcionalnosti stoga im je potreban prilagodljiv sustav. širok izbor funkcionalnosti omogućava da sustav koriste svi u poduzeću, od vodstva do nabave i računovodstva, a pored toga možete iskoristiti sve prednosti poslovne inteligencije (nadzorne ploče, analitika, izvještaji, planiranje).

Uvijek u skladu sa zakonodavstvom - PANTHEON se redovito prilagođava – osvježava obzirom na promjene u zakonodavstvu (plaće, dohodak, PDV itd). Osvježavanje se događa kod svih važnijih promjena zakonodavstva.

Pregled poslovanja na vašem desktopu - U napredne verzije PANTHEON-a ugrađena je funkcionalna poslovna analitika koja omogućava pregled poslovanja nad svim nivoima poduzeća.

Međunarodno poslovanje - PANTHEON je na raspolaganju u različitim  jezičnim i zakonodavstvenim lokalizacijama – poduzeća tako posluju u skladu sa zakonima strane države

Dodatna rješenja - Zbog specifičnih potreba korisnika za PANTHEON je  na raspolaganju veliki broj vertikalnih rješenja koja razvija Datalab kao neovisno partnersko poduzeće


PANTHEON Enterprise


 
PANTHEON Enterprise


 
PANTHEON Enterprise


 
PANTHEON Enterprise


 
 
Autor
Datalab Tehnologije
Trg 1. istarske brigade 6
Pula
38515621424
info@datalab.hr
www.datalab.hr

Isporuka

Info
Operativni sustav
Windows
Veličina
Web stranica
poslovni.software.hr

 
Avast Avira Kaspersky Poslovni Adobe Microsoft Util Multimedia Acronis
                 
Uvjeti korištenja | O nama | Partneri | Kontakti
Miam-Veri d.o.o.